RECEPT
Från jord till bord
Som vi nämnt förut odlar vi bara sådant som vi själva tycker är jättegott. Mycket går att äta direkt från fältet men det går ju naturligtvis att ta råvarorna ett steg längre också. Det gör vi här!
Farmor fixar färsen
Anita Broddesson är Olof Broddessons mor och en stjärna inom livsmedelsbranchen. Hela sitt liv har hon letat efter de bästa råvarorna och de bästa recepten.
Som mångårig kostchef i Klippan vände hon upp och ner på vad som förväntades i branschen. Hennes hårda krav på bra svenska livsmedel i livsmedelsupphandlingar lönade sig – hon har valts till årets kostprofil och årets kostchef som utses av White guide jr. Åbyskolan i Klippan som under 25 år var Anitas bas har vunnit pris som landets bästa skolmatsrestaurang. Som föreläsare och inspiratör har hon inspirerat kostchefer över hela Sverige.
Men bäst av allt är hon på att laga hederlig svensk husmanskost. Här på vår sajt låter vi henne gå loss och skapa recept med våra råvaror i fokus. Ta del av dem och njut!
Farmor fixar färsen
Anita Broddesson är Olof Broddessons mor och en stjärna inom livsmedelsbranchen. Hela sitt liv har hon letat efter de bästa råvarorna och de bästa recepten.
Som mångårig kostchef i Klippan vände hon upp och ner på vad som förväntades i branschen. Hennes hårda krav på bra svenska livsmedel i livsmedelsupphandlingar lönade sig – hon har valts till årets kostprofil och årets kostchef som utses av White guide jr. Åbyskolan i Klippan som under 25 år var Anitas bas har vunnit pris som landets bästa skolmatsrestaurang. Som föreläsare och inspiratör har hon inspirerat kostchefer över hela Sverige.
Men bäst av allt är hon på att laga hederlig svensk husmanskost. Här på vår sajt låter vi henne gå loss och skapa recept med våra råvaror i fokus. Ta del av dem och njut!